4.Ο δήθεν "αντιρατσιστικός" νόμος

Τα περισσότερα από τα αρχαία έθνη και τις αρχαίες φυλές που δεν υπάρχουν σήμερα, και έχει ξεχαστεί ακόμα και η γλώσσα τους, εξαφανίστηκαν γιατί αναμείχθηκαν με άλλες φυλές. Πού είναι σήμερα οι Βαβυλώνιοι, οι Χετταίοι, οι Ετρούσκοι, οι Ασσύριοι, οι Σουμέριοι κλπ; Αναμείχθηκαν και εξαφανίστηκαν.

 Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει εκείνους τους λαούς που έχουν ανάγκη ώστε οι άνθρωποι εκείνοι να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους δίχως να χρειάζεται να ξενιτευτούν.
 
Όμως κάνει ότι μπορεί για να προαχθεί η μετανάστευση, ανακατεύει τις φυλές της γής για να δημιουργηθεί μία ανθρωπόμαζα δίχως φυλετική συνείδηση, που θα μιλά μία μόνον γλώσσα (την Αγγλική), δίχως ιδιαίτερα ήθη και έθιμα. Έτσι θα είναι ευκολότερη η διακυβέρνηση του πλανήτη από μία παγκόσμια κυβέρνηση.
 
Όποιος αντιτίθεται σε αυτές τις επιδιώξεις και αναφέρεται ενάντια στην μετανάστευση, χαρακτηρίζεται από τα φερέφωνα της ΝΤΠ με δόλιο τρόπο ώς ρατσιστής.
Το κακό είναι ο κοσμάκης έχει χάψει το παραμύθι που του πουλάνε τα ΜΜΕ.
 
Ο δήθεν αντιρατσιστικός νόμος είναι ένα ακόμα εργαλείο πίεσης της ΝΤΠ για να φιμώσει όσους λένε την αλήθεια ή τέλος πάντων όσους λένε ότι δεν συμφέρει τις επιδιώξεις της παγκόσμιας κυβερνητική ελίτ.
Ξυπνήσαμε ...



1 σχόλιο:

  1. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....

    http://wp.me/p1QIo0-3wQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα καλοπροαίρετα, ευπρεπή και τεκμηριωμένα σχόλια. Υβριστικά σχόλια δεν θα αναρτώνται , εκφράστε αυτό που θέλετε με ευπρεπή τρόπο. Διευκρινίζεται ότι δεν δεσμεύομαι να απαντώ σε όλα τα σχόλια και η παράλειψη απάντησης δεν σημαίνει παραδοχή οποιουδήποτε σχολίου ή άποψης.